Exact Online

Bespaar tijd en geld met Exact Online Boekhouden

Bij ons kantoor kunt u terecht voor online boekhoudpakketten die voldoen aan al uw administratieve en fiscale wensen en ondernemersbehoeften. Of u nu een doorgewinterde ondernemer bent of juist net gestart bent met een eigen bedrijf. Onze communicatie is professioneel maar laagdrempelig, en altijd discreet en zakelijk. Besteed uw boekhouding uit en houd tijd over voor wat u het liefst doet: ondernemen.

Exact Online is een makkelijk en overzichtelijk online boekhoudprogramma voor ondernemers waarmee u voor een vast bedrag per maand altijd en overal inzicht in uw financiële boekhouding hebt.

Met Exact Online voert u uw bedrijfsadministratie via internet. Door de online structuur zijn back-ups of verouderde versies verleden tijd, en beschikken u en wij altijd over dezelfde up-to-date financiële gegevens van uw onderneming. Bij de maandelijkse abonnementsprijs zijn hosting, updates en telefonische ondersteuning inbegrepen.

Samen met ons

Ons kantoor biedt verschillende vormen van ondersteuning bij al uw financiele en belastingtechnische zaken, en ook in combinatie met Exact Online zijn er diverse vormen van samenwerking mogelijk. Afhankelijk van de betrokkenheid die u zelf wenst beslist u of:

  • U de boekhouding zelf doet en ons kantoor meekijkt voor controle, of
  • U de facturen invoert en ons kantoor de resterende boekhouding aanvult, of
  • Ons kantoor de volledige boekhouding verwerkt, en u online meekijkt

Administratie op maat

Omdat elke ondernemer een andere informatiebehoefte heeft, passen wij ons graag aan uw wensen aan. Samen met u bekijken we welke informatie op welk tijdstip voor wie beschikbaar moet zijn. Daarna richten we uw administratie in en houden we deze bij. Op ons kantoor, in uw bedrijf of via internet met Exact Online.

Kennis maken met Exact Online en met ons kantoor?